Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίστομο : Mία διαφορετικού τύπου επίσκεψη στο Μαυσωλείο και στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού

Δίστομο : Mία διαφορετικού τύπου επίσκεψη στο Μαυσωλείο και στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού

Μοτοσυκλετιστές - μέλη της πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Goldwing Eλλάδος (Ηonda), αρκετοί με συνεπιβάτες, περιέλαβαν και το Δίστομο στην εκδρομή που διοργάνωσαν στην ευρύτερη περιοχή, με πρωτοβουλία του Λειβαδίτη γιατρού Ζώη Πολυζώη και την συνδρομή της Γιούλας Μπασδέκη.

Μια διαφορετικού τύπου επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Μαυσωλείο και στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου και αποκτά ξεχωριστή αξία αυτή την περίοδο που σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, 20 μοτοσυκλετιστές – μέλη της πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Goldwing Eλλάδος (Ηonda), αρκετοί με συνεπιβάτες, περιέλαβαν και το Δίστομο στην εκδρομή που διοργάνωσαν στην ευρύτερη περιοχή, με πρωτοβουλία του Λειβαδίτη γιατρού Ζώη Πολυζώη και την συνδρομή της Γιούλας Μπασδέκη.

Οι μοτοσυκλετιστές ανέβηκαν πρώτα στο λόφο του Μαυσωλείου και μετά ξεναγήθηκαν στο Μουσείο από την Αρχαιολόγο και Συντονίστρια του ΜΘΝΔ Αμαλία Παπαϊωάννου. Οι σύγχρονοι «ξένοιαστοι καβαλάρηδες» που έκαναν αίσθηση με τις εντυπωσιακές μηχανές τους διασχίζοντας την κωμόπολη, απόλαυσαν τον καφέ τους στο Δίστομο, πριν συνεχίσουν την βόλτα τους προς τον Ελικώνα.

Με την επίσκεψη του Goldwing Club (GW.C.GR) στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού εμπλουτίζεται ο σχετικός κατάλογος οργανωμένων Ομάδων δικυκλιστών (μηχανοκίνητοι ή ποδηλάτες) που εντάσσουν το Δίστομο στο πρόγραμμά τους, σε συνδυασμό με επισκέψεις στους Δελφούς, στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά, στην Κρύα της Λιβαδειάς, στον Παρνασσό, στον Ελικώνα.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Goldwing Eλλάδος, με τον διακριτικό τίτλο Goldwing Club of Greece (HELLAS) (GW.C.GR) ιδρύθηκε το 1994.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024