
Απίστευτο: Άγνωστοι έδειραν παίκτη του Πανιωνίου και έσπασαν το αυτοκίνητο του
Η νεοσμυρνιώτικη ομάδα καταγγέλλει ότι ο ποδοσφαιριστής της, Χρήστος Τριάντης δέχτηκε επίθεση
Σε μία σοβαρή καταγγελία για επίθεση σε ποδοσφαιριστή του, προχώρησε ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Χρήστος Τριάντης τραυματίστηκε μετά από χειροδικία από αγνώστους, κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο. Επίσης, ζημιές υπέστη το αυτοκίνητο του κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:
«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικες εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.
Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.
Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.
Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχεται».
- Σύρος: Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί και η σύντροφος του δράστη που σκότωσε τη 42χρονη
- Ο Οταμέντι αποχαιρέτησε την εθνική Αργεντινής (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φαρμακείο στον Εύοσμο
- Η γυναίκα που ντούμπλαρε τον Ματ Ντέιμον στην Οδύσσεια είναι super fit κι έχει ύψος 1,37 μ.
- Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατία σήμερα δεν απειλείται από τανκς, αλλά από την υποβάθμιση του κράτους δικαίου
- Απελευθέρωση για χιλιάδες ακίνητα με κτηματολογική διαμεσολάβηση

