
Παναθηναϊκός : Ελπίδες για Σαντ Ρος και Γουάιτ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Μέρος του κανονικού προγράμματος του Παναθηναϊκού ακολούθησαν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Άαρον Γουάιτ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (09/10, 21:00). Εκτός έμειναν οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης.
Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ (09/10, 21:00).
Πιθανότητες να αγωνιστούν στο παιχνίδι έχουν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Άαρον Γουάιτ οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος του «τριφυλλιού» στη σημερινή προπόνηση, μετά από αρκετές μέρες, με τον Γιώργο Βόβορα να ελπίζει πως θα τους έχει στη διάθεση του και πάλι.
Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν είχαν αγωνιστεί στη πρεμιέρα των Πράσινων κόντρα στη Χίμκι καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών σε αστράγαλο και προσαγωγό αντίστοιχα.
Αντίθετα μηδαμινές ελπίδες να δώσουν το «παρών» έχουν οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης οι οποίοι και έχουν υποστεί θλάση και έκαναν θεραπεία.
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία


