«Ο φασισμός πρέπει να πεθάνει» – Tο παρών των καλλιτεχνών στο Εφετείο
Το δικό του παρών έδωσε έξω από το Εφετείο εν αναμονή της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή και ο καλλιτεχνικός κόσμος
Το δικό του παρών έδωσε έξω από το Εφετείο εν αναμονή της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή και ο εγχώριος καλλιτεχνικός κόσμος.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που βρέθηκαν έξω από το Εφετείο το πρωί της Τρίτης 7 Οκτωβρίου και ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με χιλιάδες διαδηλωτές ήταν οι Χρανιώτης και Μπιμπίλας που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
«Αναμένουμε την ετυμηγορία και να εφαρμοστεί επιτέλους δικαιοσύνη» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης που στάθηκε στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας έστειλε το δικό του μήνυμα ενάντια στο φασισμό και το μίσος. Ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου που αψήφησε τον κοροναϊό, για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442