Κοροναϊός : Έφτασαν στην ΚΕΔΕ οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες στα σχολεία
Εστάλησαν από το υπουργείο Υγείας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες που θα σταλούν στα σχολεία.
Εστάλησαν από το υπουργείο Υγείας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες που θα σταλούν στα σχολεία.
Το ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Δημήτρης Παπαστεργίου στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της που είναι σε εξέλιξη.
Επόμενο βήμα: Διαγωνισμός
Ωστόσο, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, έχει ζητήσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο να αποφασίσει αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι νέος διαγωνισμός για την παραγωγή τους.
Τρεις εβδομάδες στην αναμονή για τις… διαστάσεις
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA είχε δημιουργηθεί αλαλούμ με τις διαστάσεις, καθώς τότε ούτε η ΚΕΔΕ και ως εκ τούτου ούτε οι προμηθευτές, δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση.
Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι φορείς είχαν φτάσει στο σημείο να στέλνουν ο ένας στον άλλον δείγματα έτοιμων χειρουργικών μασκών, προκειμένου να αντιγράψουν το προϊόν και τις διαστάσεις του.
Σε κάθε περίπτωση χρειάστηκαν περίπου τρεις εβδομάδες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ώστε να αποσταλούν απλώς οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες στα σχολεία.
- Αναβάθμιση σχολικών μονάδων στο Δήμο Πειραιά
- Τα γεωγραφικά κριτήρια, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο διαχωρισμός – Έτσι θα είναι το νέο format της Euroleague:
- Η συγκράτηση του πληθυσμού στο επίκεντρο της επίσκεψης του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Μακεδονίας
- Μία μικρή αλλαγή στο πρωινό ξύπνημα που κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου μας
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Έρχεται πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα σε σούπερ μάρκετ για ένα τρίμηνο
- Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτιαχνε σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Τότεναμ (vid)
