
Κοροναϊός : Δεύτερο κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό
Σύμφωνα με καταγγελία γονέων, στο σχολείο έχει βρεθεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, και συγκεκριμένα μια δασκάλα των τμημάτων προ-προνηπίωn
Δεύτερο θετικό κρούσμα κοροναϊού καταγγέλλουν γονείς σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό το οποίο έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία του από την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα πάντως με το χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA, οι γονείς αγωνιούν πολύ κι, όπως ανέφεραν, έξι από τα παιδάκια του σχολείου έχουν ήδη κάποια συμπτώματα, γι’ αυτό οι γονείς τους θα φροντίσουν άμεσα να κάνουν το τεστ.
Οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, ωστόσο έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Αν επιβεβαιωθεί μάλιστα η είδηση, τότε θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ τόσο τα παιδάκια όσο και οι εργαζόμενοι στον σταθμό.
- ΕΛΑΣ για Ντίλιαν: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται
- Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Απέδρασε κρατούμενος
- Συναγερμός για φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Αναφορές ότι ακούστηκαν εκρήξεις
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του μετά από πρόσκρουση σε μπάρες
- Τέλος και επίσημα η Νέα Αριστερά από τη Βουλή: Διαλύεται η ΚΟ – Παραιτήθηκε από βουλευτής η Αχτσιόγλου – Δραγασάκης στη θέση της



