Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την γνωστή μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη επιστρέφοντας με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Παγκράτι μετά από Σαββατοκύριακο που είχαν περάσει στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο
«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα.
Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορονοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία.
Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα ‘χασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ», είπε στο Πρωινό η Χριστίνα Σούζη.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας