Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Σε έξαρση ο κοροναϊός - Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μια μέρα

Βρετανία : Σε έξαρση ο κοροναϊός – Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μια μέρα

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν το Σάββατο εκτόξευση των κρουσμάτων της επιδημίας του κοροναϊού, με 12.872 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, έναντι 6.968 νέων κρουσμάτων την προηγούμενη μέρα.

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν το Σάββατο εκτόξευση των κρουσμάτων της επιδημίας του κοροναϊού, με 12.872 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, έναντι 6.968 νέων κρουσμάτων χθες.

Η κυβέρνηση αποδίδει τον σχεδόν διπλασιασμό του καθημερινού απολογισμού σε καθυστέρηση αναφοράς κρουσμάτων και διευκρινίζει ότι οι ημερήσιοι απολογισμοί των επόμενων ημερών θα περιλαμβάνουν επιπρόσθετα περιστατικά.

Στην ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης αναφέρεται ότι τεχνικό πρόβλημα καθυστέρησε την δημοσίευση ενός αριθμού νέων κρουσμάτων της Covid-19 στην χώρα.

«Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των νέων κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες θα περιλαμβάνει ορισμένα επιπρόσθετα περιστατικά της περιόδου από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινώνονται», διευκρινίζεται.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024