
Ολυμπιακός : Ο Τζολάκης, η τριάδα και ο Καμαρά
Ο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στα Γιάννενα. Η αίσθηση είναι πως θα πάει στο 4-3-3 ξανά με τον Καμαρά σε διπλό ρόλο
Με τον Ζοσέ Σα στην Αθήνα άρρωστο και τον Γιώργο Μασούρα τραυματία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με στόχο το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.
Μια δύσκολη αποστολή για τους νταμπλούχους Ελλάδας, που θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει με στόχο να «χαλάσει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού και μέσα από την πίεση να του βάλει δύσκολα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να γίνει το 3Χ3 λίγο πριν από τη διακοπή.
Και στο διάστημα που υποδέχεται στο ρόστερ βασικά στελέχη του Ολυμπιακού, όπως τον Μπρούμα και τον Βινάγκρε, αλλά και παίκτες που δεδομένα θα πάρουν παιχνίδια, όπως ο Τιάγκο Σίλβα, αλλά και ο Ντρέγκερ, που είναι στην αποστολή.
- Μεξικάνικα ΜΜΕ: «Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Πινέδα»
- ΠΑΣΟΚ: Θα συνεχίσει ο Γεωργιάδης να καλύπτει τον συκοφάντη σύμβουλό του;
- Χάος σε πτήση Μύκονος-Νάπολη: Νεαροί αγνόησαν οδηγίες, η απογείωση ακυρώθηκε και επενέβη η αστυνομία
- H FIFA δεν αλλάζει την ώρα διεξαγωγής του Αγγλία-Μεξικό «επειδή η πρόταση εξόργισε τις ομάδες»
- Σοκάρει έρευνα του BBC: Το Instagram παρέπεμπε χρήστες σε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες για DNA και αποτυπώματα στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών – Οι ποινές για τους αυτουργούς



