Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φατιόν έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα

Ο Φατιόν έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα

Με πέναλτι του πρώην «βυσσινί» Άντονι Φατιόν στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League αφού επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ. Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες.

Πρεμιέρα με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 της Λάρισας χάρη σε γκολ του πρώην «βυσσινί» Άντονι Φατιόν στις καθυστερήσεις. Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες μέχρι να σκοράρει και να πάρει τελικά τη νίκη ο Απόλλωνας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για την ΑΕΛ όταν ο Τρούγιτς έδωσε για τον Μιλοσάβλιεβιτς και το σουτ που επιχείρησε αυτός χτύπησε στο δοκάρι. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στα δοκάρια όταν στο 36′ το μακρινό σουτ του Μπεντινέλι σταμάτησε στο σίδερο.

Η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο και είχε και δεύτερο δοκάρι με πλασέ του Ντουρμισάι στο 75′ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας απάντησε και πάλι στα δοκάρια, με σουτ του Μπεντινέλι που «έγλυψε» το δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 88΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαϊδανού έπειτα από σουτ του Φατιόν με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα και να σκοράρει κατά της πρώην ομάδας του για το 1-0 και την πρώτη νίκη του Απόλλωνα στην επιστροφή του στη Super League.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης(70′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ(79′ Ιωαννίδης), Ντάουντα(77′ Μουνιέ).

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ(82′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Σεσέροβιτς(64′ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς(52′ Πλατέλλας), Τόρζε(82′ Τόρζε), Τρούγιτς(64′ Πινάκας), Ντουρμισάι.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024