
«Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» – Οι ευχές Ομπάμα στον Τραμπ
Ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε τις «θερμότερες ευχές» του στον Τραμπ και την πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με την υποψήφια αντιπρόεδρο με τον Τζο Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις
Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ Τραμπ στέλνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς έχει διαγνωστεί με κοροναϊό.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε τις «θερμότερες ευχές» του στον Τραμπ και την πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με την υποψήφια αντιπρόεδρο με τον Τζο Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις.
«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός μεγάλου πολιτικού αγώνα. Και το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Θέλουμε επίσης να δώσουμε τις θερμότερες ευχές μας στον Τραμπ και τη Μελάνια» είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το CNN.
«Η Μισέλ και εγώ ελπίζουμε ότι αυτοί και άλλοι που έχουν πληγεί από το COVID-19 σε όλη τη χώρα λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται και ότι θα έχουν ταχεία ανάρρωση» πρόσθεσε ο Ομπάμα.
«Και είναι σημαντικό νομίζω ότι όλοι μας θυμόμαστε ότι, ακόμα και όταν βρισκόμαστε εν μέσω μεγάλων πολιτικών μαχών που διακυβεύονται πολλά, είμαστε όλοι Αμερικανοί και είμαστε όλοι άνθρωποι» σημείωσε.
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι


