Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η εμπλοκή ενός αστυνομικού, σε υπόθεση απάτης.
Ο αρχιφύλακας, 50 ετών, κατηγορείται ότι απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό ενός Βρετανού ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.
Ο 50χρονος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα του Αποκόρωνα Χανίων, σύμφωνα με το zarpanews.gr. Με βάση την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, κατηγορείται ότι έφτιαξε μια πλαστή εξουσιοδότηση με τα στοιχεία Βρετανού ο οποίος έχει πεθάνει και σε συνεργασία με ένα ακόμη άτομο, αποσπούσαν κάθε μήνα από τον λογαριασμό του θανόντος μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής ξεπερνά τις 12.000.
Πώς τον κατάλαβαν
Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας τραπεζικού υπαλλήλου. Η τραπεζικός υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε μήνα γίνονταν οι αναλήψεις και ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες πολύ σύντομα βρήκαν την άκρη του νήματος που τους οδήγησε στον 50 χρόνο Αρχιφύλακα.
Για την υπόθεση, ενημερώθηκε και το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, ενώ εκτός από την δικογραφία η οποία σχηματίστηκε είναι σε εξέλιξη και ΕΔΕ.
Ο Γιώργος Καρτσάκης αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια ομοσπονδία Αστυνομικών που μίλησε στην ίδια πηγή, καταδίκασε το γεγονός και δήλωσε.
“Ο Έλληνας αστυνομικός δίνει κάθε μέρα μεγάλο αγώνα, με εντιμότητα για να υπερασπίζεται τον πολίτη ακόμα και με την ίδια του τη ζωή. Μεμονωμένες περιπτώσεις όπως του συγκεκριμένου είναι καταδικαστέες εφόσον ισχύουν και τέτοιους ανθρώπους δεν θεωρούμε ότι ανήκουν στην οικογένεια της αστυνομίας”.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής