Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη : Έρευνα για την εμπλοκή αστυνομικού σε απάτη - Πώς τον ανακάλυψαν

Κρήτη : Έρευνα για την εμπλοκή αστυνομικού σε απάτη – Πώς τον ανακάλυψαν

Ο αρχιφύλακας, 50 ετών, κατηγορείται ότι απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό ενός Βρετανού ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η εμπλοκή ενός αστυνομικού, σε υπόθεση απάτης.

Ο αρχιφύλακας, 50 ετών, κατηγορείται ότι απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό ενός Βρετανού ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο 50χρονος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα του Αποκόρωνα Χανίων, σύμφωνα με το zarpanews.gr. Με βάση την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, κατηγορείται ότι έφτιαξε μια πλαστή εξουσιοδότηση με τα στοιχεία Βρετανού ο οποίος έχει πεθάνει και σε συνεργασία με ένα ακόμη άτομο, αποσπούσαν κάθε μήνα από τον λογαριασμό του θανόντος μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής ξεπερνά τις 12.000.

Πώς τον κατάλαβαν

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας τραπεζικού υπαλλήλου. Η τραπεζικός υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε μήνα γίνονταν οι αναλήψεις και ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες πολύ σύντομα βρήκαν την άκρη του νήματος που τους οδήγησε στον 50 χρόνο Αρχιφύλακα.

Για την υπόθεση, ενημερώθηκε και το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, ενώ εκτός από την δικογραφία η οποία σχηματίστηκε είναι σε εξέλιξη και ΕΔΕ.

Ο Γιώργος Καρτσάκης αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια ομοσπονδία Αστυνομικών που μίλησε στην ίδια πηγή, καταδίκασε το γεγονός και δήλωσε.

“Ο Έλληνας αστυνομικός δίνει κάθε μέρα μεγάλο αγώνα, με εντιμότητα για να υπερασπίζεται τον πολίτη ακόμα και με την ίδια του τη ζωή. Μεμονωμένες περιπτώσεις όπως του συγκεκριμένου είναι καταδικαστέες εφόσον ισχύουν και τέτοιους ανθρώπους δεν θεωρούμε ότι ανήκουν στην οικογένεια της αστυνομίας”.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024