
Ανησυχία στη Λαμία – Ταξιτζής βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό
Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.
Αναστάτωση επικράτησε στο Νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) από περιστατικό κοροναϊού σε 65χρονο επαγγελματία αυτοκινητιστή.
Ο άνθρωπος ταλαιπωρούνταν τις 3-4 τελευταίες ημέρες από πυρετό και αποφάσισε να πάει στο Νοσοκομείο, όπου αμέσως λόγω των συμπτωμάτων, υπεβλήθη σε τεστ κοροναϊού.
Όταν επιβεβαιώθηκε από το Μικροβιολογικό Τμήμα ότι ήταν θετικός στον ιό ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου Λαμιέων.
Λόγω των συμπτωμάτων ο 65χρονος εξετάζεται να νοσηλευτεί στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 65χρονος τις τελευταίες ημέρες δεν δούλευε το ταξί του καθώς δεν αισθανόταν καλά.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.
- Κίνα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες – Συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές
- Έχω παιδιά: Η πιο κλασική ενοχή
- Κυριακή Γρίβα: Παραπομπή σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Ευρώπη: Είναι προετοιμασμένη για τις νέες υγειονομικές απειλές; – Οι δύο νέοι κανονισμοί, πώς ενεργοποιούνται
- Το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιμύθιο στην Eurovision
- Θεσσαλονίκη: 63χρονος οδηγούσε αντίθετα στον δρόμο με τρίκυκλο – Εις βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις



