Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξαδάκτυλος στο MEGA: Φοβόμαστε ότι δεν γίνεται επαρκής εφαρμογή των μέτρων στα γηροκομεία

Εξαδάκτυλος στο MEGA: Φοβόμαστε ότι δεν γίνεται επαρκής εφαρμογή των μέτρων στα γηροκομεία

Ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Μέλος της Επιτροπής για τον κοροναϊό, μίλησε στο MEGA, για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική και την πιθανότητα λήψης νέων μέτρων, αλλά και τον εφιάλτη των κρουσμάτων σε γηροκομεία

Ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Μέλος της Επιτροπής για τον κοροναϊό, μίλησε στο MEGA, για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική και την πιθανότητα λήψης νέων μέτρων, αλλά και τον εφιάλτη των κρουσμάτων σε γηροκομεία.

«Αν έχουμε αυτό που φαίνεται να υπάρχει, μια σταθεροποίηση, θα κρατήσουμε αυτή τη συζήτηση γι αργότερα. Αν έχουμε σταθεροποίηση θα έχουμε και αποκλιμάκωση» τόνισε αρχικά ο κ. Εξαδάκτυλος ερωτηθείς για την πιθανότητα επιβολής νέων μέτρων.

«Θα κρατήσει λίγο χρόνο μέχρι την αποκλιμάκωση. Η Αττική εξετάζεται σε καθημερινή βάση. Η υπόλοιπη χώρα παρουσιάζει μια κατάσταση ελεγχόμενη πλήρως» πρόσθεσε.

Σχετικά με την έντονη ανησυχία μετά τη «βόμβα» με τα θετικά κρούσματα στο γηροκομείο του Αγ. Παντελεήμονα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σημείωσε: «πρέπει να δούμε το γιατί και που δεν τηρούνται ενδεχομένως τα μέτρα στα γηροκομεία. Αν υπάρχει τήρηση των μέτρων και δεν αποδίδουν θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τα μέτρα. Αλλά φοβόμαστε ότι δεν γίνεται επαρκής εφαρμογή των μέτρων».

«Εξετάζουμε και το πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τα υπάρχοντα μέτρα» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις μελέτες που γίνονται από τα Πανεπιστήμια της χώρας ανέφερε πως: «αυτά που εκτιμούν πρέπει να λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν, θα λάβουμε μέτρα για να μην επαληθευθούν οι προβλέψεις, αυτό πρέπει να είναι σαφές προς πάσα κατεύθυνση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024