
Εκκενώθηκε κατάληψη στα Εξάρχεια – Επτά προσαγωγές
Όπως αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, στο εσωτερικό του κτιρίου την ώρα της επιχείρησης βρίσκονταν επτά άτομα, τα οποία και προσήχθησαν.
Έπειτα από περίπου τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη στα Εξάρχεια.
Πρόκειται για ένα κτίριο στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Κάνιγγος, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από το 2018.
Όπως αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, στο εσωτερικό του κτιρίου την ώρα της επιχείρησης βρίσκονταν επτά άτομα, τα οποία και προσήχθησαν.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν μεγάλο μέρος των Εξαρχείων, προκειμένου η επιχείρηση να γίνει χωρίς προβλήματα.
Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το κτίριο ανήκει σε ιδιώτη ή στο δημόσιο.
- Συνεχίζεται η σύγκρουση Rynair και Fraport – «Σχεδιάζει να αυξήσει 390% τα τέλη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας»
- Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γιόκερες ισοφαρίζει σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ (vid)
- O Μάικλ Τζάκσον στο Billboard Hot 100 ακόμη και μετά θάνατον
- ΕΕ: To παρασκήνιο που οδήγησε την Ουγγαρία να άρει το βέτο στην ένταξη της Ουκρανίας – Ο ρόλος της Κύπρου
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τον Ντόρσεϊ ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό
- Εκπαιδευτικοί: Γιατί γυρίζουν την πλάτη στο δημόσιο σχολείο – Ο αριθμός «καμπανάκι»




