
Με κόσμο τα ματς της εθνικής Πορτογαλίας
Η εθνική Πορτογαλίας αναμένεται να έχει την στήριξη του κόσμου στα παιχνίδια κόντρα στις Ισπανία και Σουηδία.
Η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα επιτρέψει σε ένα μικρό αριθμό φιλάθλων να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας, στα δύο προσεχή παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας.
Συγκεκριμένα, περίπου 2.500 θεατές (το 5% της συνολικής χωρητικότητας) θα επιτραπεί να παρακολουθήσουν το φιλικό της 7ης Οκτωβρίου με την Ισπανία, ενώ στο ματς του Nations League με τη Σουηδία, μία εβδομάδα αργότερα (14/10), η πληρότητα θα αυξηθεί στο 10% (περίπου 5.000 θεατές).
Τα δύο παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να λειτουργήσουν και ως δοκιμαστικά τεστ, ενόψει της σταδιακής επανόδου φιλάθλων και στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος.
Ήδη η λίγκα έχει ανακοινώσει ότι στο σαββατιάτικο (3/10) ματς της Σάντα Κλάρα με τη Ζιλ Βισέντε, στις Αζόρες (που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα κρουσμάτων κορονοϊού), θα επιτραπεί η είσοδος 1.000 φιλάθλων.
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο
- Λιοσίων: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη – Θέμα ωρών η σύλληψή του
- Έτοιμος να προπονήσει τον Μέσι ο Αλμέιδα – Σενάριο για την Ίντερ Μαϊάμι




