Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Βάντερσον η Κράσνονταρ, παραμένει αμφίβολος ο Μπέργκ

Χωρίς Βάντερσον η Κράσνονταρ, παραμένει αμφίβολος ο Μπέργκ

Ο Μουράντ Μουσάεφ αποκάλυψε πως ο Βάντερσον δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα φανεί, στην προπόνηση της Τούμπας αν και ο Μπεργκ είναι σε θέση να φωνάξει παρών.

Το πέπλο μυστηρίου που απλώθηκε πάνω από την Θεσσαλονίκη με αφορμή τους παίκτες της Κράσνονταρ που ταξίδεψαν από την Ρωσία, ξεδιαλύθηκε.

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Βάντερσον δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ όσον αφορά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, Μπέργκ, Πετρόφ και Κάιο θα κριθεί στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κράσνονταρ είπε τα εξής: «Εμείς περιμένουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι αύριο, όπως και στο Κράσνονταρ.

Καταφέραμε να πάρουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Οι ομάδες είναι ισοδύναμες, εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια οργάνωση, πειθαρχία και θέληση για να πάρουμε την νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου και στις δυνατότητες της. Ας κερδίσει ο δυνατότερος…».

Για το αν έχουν ταξιδέψει όλοι στην Ελλάδα για ψυχολογικούς λόγους και ποιοι είναι διαθέσιμοι: «Ο Βάντερσον έχει μείνει στο Κράσνονταρ, δεν ήρθε μαζί μας, δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί.

Όλοι οι άλλοι ήρθαν και η σημερινή προπόνηση θα δείξει ποιος θα έρθει και ποιος όχι. Υπάρχουν ερωτηματικά για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές».

Για το πώς θα διαχειριστεί το παιχνίδι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα, ποτέ δεν έχουμε παίξει αμυντικά.

Ακόμα και όταν παίζαμε με μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν, η Βαλένθια ή η Σεβίλλη παίξαμε κανονικά και για την νίκη, ποτέ για την ισοπαλία. Είμαστε ομάδα που δεν κλείνεται, οπότε θα παίξουμε ανάλογα και αύριο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024