
Με τρεις αλλαγές η Ομόνοια λόγω κοροναϊού
Ο Χένινγκ Μπεργκ αφήνει εκτός αποστολής τους Ζόρντι Γκόμες και Τιάγκο και εκτός 11άδας τον Σενέ, δίνοντας φανέλα βασικού στους Κούσουλο, Τζιωνή και Ντούρις.
Με τους Κούσουλο, Τζιωνή και Ντούρις στη βασική της 11άδα αντί των Ζόρντι Γκόμες, Τιάγκο και Σενέ, που ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι, θα παραταχθεί η Ομόνοια στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (22:00) για τα πλέι οφ του Champions League.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, έχοντας τον Φαμπιάνο μπροστά στην εστία και τους Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ και Λέγιακς στην τετράδα της άμυνας.
Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες και Τζιωνής, με τους Παππουλή και Μπουτεάκ να πλαισιώνουν τον Ντουρίς στην επίθεση της κυπριακής ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ότι δύο παίκτες της Ομόνοιας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν ανακοίνωσε τα ονόματα.
Οι αλλαγές που κάνει ο Μπεργκ στην βασική 11άδα ρίχνουν νερό στον μύλο σχετικά με το ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19, αφού και οι τρείς που έμειναν εκτός θεωρούνται βασικοί.
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του
- Ανεργία στην Ευρώπη: Διψούν για εργασία, αναζητούν δουλειά και τελικά φεύγουν μετανάστες
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο ματς με τη Μονακό στα play in (pic)
- Επιστρέφουν τη Δευτέρα στα σχολεία οι μαθητές: Οι επόμενες αργίες και η λήξη των μαθημάτων
- Ένα βήμα μπρος, ένα πίσω: Πόλεμος (νεύρων) στη Μέση Ανατολή
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους πήρε 4 μετάλλια στον πρώτο αγώνα της




