Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαμός» στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό

«Χαμός» στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό

Οι οπαδοί των Πειραιωτών στην Κύπρο υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και αποθέωσαν τον Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του και μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο ΓΣΠ και να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με την Ομόνοια, αλλά είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και τη στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κύπρο επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους αποθέωσαν στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μάλιστα περισσότεροι από 50 οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες πριν τη μεγάλη μάχη με την Ομόνοια.

Με καπνογόνα και συνθήματα αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους ζήτησαν να πάρουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο κόσμος των Πειραιωτών στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του και τους στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024