Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ρωσία για την αναμέτρηση με την Χίμκι για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.
Ο Κουβανός φόργουορντ συνεχίζει να είναι τραυματίας, πρόβλημα που το αποκόμισε στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις για το τουρνουά στο Κάουνας.
Ο Σαντ Ρος θα παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, με το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού να αποφασίζει να τον «κόψει» για να μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμά του στο ΟΑΚΑ.
Κανονικά προπονήθηκε την Δευτέρα ο Πιέρ Τζάκσον που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.