
Νέο έκτακτο δελτίο καιρού : Πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε εκδοθεί την Παρασκευή προχώρησε η ΕΜΥ σύμφωνα με την οποία έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη.
Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε εκδοθεί την Παρασκευή προχώρησε η ΕΜΥ σύμφωνα με την οποία έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη.
Έτσι, η κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας, 28 Σεπτεμβρίου, από το Ιόνιο και στη συνέχεια το μέτωπο θα κινηθεί δυτικότερα.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία.
Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ