
Σφοδρή κακοκαιρία στη Λέσβο – «Θρίλερ» με τρεις ψαράδες
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που διαπέρασε την Λέσβο.
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που διαπέρασε την Λέσβο, εξαιτίας της οποίας μάλιστα αναποδογύρισε βάρκα με τρεις επιβαίνοντες.
Γύρω στις 20:30 και για περίπου ένα τέταρτο σφοδρή καταιγίδα χτύπησε το νησί, η οποία συνοδευόταν από χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους.
Μεγάλη προσοχή στην Μυτιλήνη ισχυρός Πυρήνας. ΠΡΟΣΟΧΗ
Posted by Forecast Weather Greece on Monday, 28 September 2020
Στην περιοχή της Καλλονής στη κεντρική Λέσβο ξεριζώθηκαν δένδρα, ενώ έχουν υποστεί ζημιές πολλές κατοικίες.
Θρίλερ με τρεις επιβάτες βάρκας
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην θαλάσσια περιοχή Νέων Κυδωνιών στην ανατολική Λέσβο έχει ανατραπεί αλιευτική λέμβος και υπήρξε αγωνία ότι χάθηκαν οι τρεις επιβαίνοντες.
Ωστόσο, το in.gr επικοινώνησε με το Λιμενικό, το οποίο ανέφερε ότι οι τρεις επιβάτες της βάρκας είναι καλά στην υγεία τους.
Ο ένας εξ αυτών κατάφερε και κολύμπησε έξω, αλλά οι άλλοι δύο επιβάτες – κατά πληροφορίες δύο κοπέλες – είχαν παγιδευτεί στο κοίλο μέρος της αναποδογυρισμένης βάρκας και βρίσκονται σε επικοινωνία με το Λιμενικό.
Αναμένεται βοήθεια για να απομακρυνθεί η αναποδογυρισμένη βάρκα και να διασωθούν και οι δύο γυναίκες.
- Δικηγόροι: Δεν συμμετέχουμε στην υλοποίηση της ΚΥΑ – Θύελλα αντιδράσεων για το «μπόνους» σε υποθέσεις ασύλου
- «Ψαρεύω από 9 ετών»: Ο 15χρονος με τους 158 λαγοκέφαλους μιλά για το μεγαλύτερο ψάρι που έπιασε
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψε ποια ήταν η συμβουλή που της έδωσε η Μαρινέλλα και δεν θα ξεχάσει ποτέ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη της κατάσβεσης και ελικόπτερο
- Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε γειτονικά κτίρια μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας
