Έρρικα Πρεζεράκου: Το τάμα της στην Παναγία της Τήνου
Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα στο χέρι της πήγε στη Παναγία της Τήνου για να προσευχηθεί
Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα στο χέρι της πήγε στη Παναγία της Τήνου για να προσευχηθεί.
Το ταξίδι στην Τήνο και το τάμα της στην Παναγία
«Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ότι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.
Ας θυμόμαστε ..
Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση ότι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά… και μετά από εμάς προς τους άλλους .
Η καλοσύνη δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. ή να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλούς ? αλλά με μια κίνηση προς τους άλλους που προκύπτει μετά από μια δική μας εσωτερική πληρότητα, γαλήνη και αγάπη .. για όλα όσα είμαστε …Καλημέρα υπέροχα πλάσματα … πολύ σας αγαπώ», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στην ανάρτηση της.
Δείτε την ανάρτηση της
- «Ψαρεύω από 9 ετών»: Ο 15χρονος με τους 158 λαγοκέφαλους μιλά για το μεγαλύτερο ψάρι που έπιασε
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψε ποια ήταν η συμβουλή που της έδωσε η Μαρινέλλα και δεν θα ξεχάσει ποτέ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη της κατάσβεσης και ελικόπτερο
- Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε γειτονικά κτίρια μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- Stoa Arsakeiou: Athens’ New Downtown Landmark



