Δευτέρα 18 Μαϊου 2026
weather-icon 18o
Τουρκικά ΜΜΕ: Ομάδα τούρκων εθνικιστών μηχανικών έβαψε τη σημαία στο Καστελλόριζο

Τουρκικά ΜΜΕ: Ομάδα τούρκων εθνικιστών μηχανικών έβαψε τη σημαία στο Καστελλόριζο

Ομάδα τούρκων εθνικιστών Μηχανικών είναι οι δράστες της προκλητικής ενέργειας στο Καστελλόριζο, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ομάδα Τούρκων εθνικιστών Μηχανικών είναι οι δράστες της προκλητικής ενέργειας που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Καστελλόριζο, με ρίψη κόκκινης μπογιάς στη μεγάλη ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στον βράχο, πάνω από το λιμάνι του νησιού.

Αυτό αναφέρει ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός KARAR TV, που έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο, με πλάνα από drone, που έδειχναν το Καστελλόριζο και την ελληνική σημαία, μετά τη δολιοφθορά με την κόκκινη μπογιά.

YouTube thumbnail

«Μετά το κάψιμο της τουρκικής σημαίας σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα, μια πολιτική ομάδα Τούρκων Μηχανικών έβαψε την τεράστια ελληνική σημαία στο νησί Καστελόριζο με κόκκινο χρώμα» αναφέρει σύμφωνα με το protothema.gr, το KARAR TV.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 18 Μαϊου 2026
Cookies