Τα τεστ ανίχνευσης για κοροναϊό θα γίνονται από τον ΕΟΔΥ καθ' όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα σε πλατείες του κέντρου της Αθήνας που καταγράφεται έντονο επιδημιολογικό φορτίο, και από ό,τι φαίνεται αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικά

Ιδιαιτέρως αποτελεσματική αποδεικνύεται η μέθοδος των rapid test που θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα σε πλατείες όπου καταγράφεται έντονο επιδημιολογικό φορτίο.

Ανήλικα προσφυγόπουλα, που μένουν σε δομή φιλοξενίας του κέντρου της Αθήνας, περιμένουν να πάρουν τα αποτελέσματα από τα γρήγορα τεστ ανίχνευσης για κοροναϊό. Πήγαν προληπτικά να εξεταστούν στην κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στην πλατεία Κυψέλης.

Τα τεστ ανίχνευσης για κοροναϊό θα γίνονται από τον ΕΟΔΥ καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα σε πλατείες του κέντρου της Αθήνας που καταγράφεται έντονο επιδημιολογικό φορτίο, και από ό,τι φαίνεται αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικά.

2.000 γρήγορα τεστ σε τρεις ημέρες

Ο Βασίλης Πάτσιος ζει στην Κυψέλη και σε λίγες ημέρες θα γίνει παππούς. Περίμενε πώς και πώς να υποβληθεί σε τεστ για κοροναϊό, και για την κόρη του, αλλά και για το εγγόνι που θα έρθει στον κόσμο.

«Θέλω να είμαι 100 % ασφαλής, δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα έξω αλλά εγώ τη φοράω» λέει στην κάμερα του MEGA.

Με στόχο τη γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση, τα γρήγορα τεστ ανίχνευσης για κοροναϊό θα συνεχιστούν σε πλατείες του κέντρου της Αθήνας και θα επεκταθούν σε σχολεία, ΜΜΜ και νοσοκομεία.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr