Μενίδι: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση σε έλεγχο σε γλέντι
Επίθεση δέχτηκαν τα ξημερώματα στο Μενίδι αστυνομικοί που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε καταυλισμό Ρομά.
Επίθεση δέχτηκαν τα ξημερώματα στο Μενίδι αστυνομικοί που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε καταυλισμό Ρομά.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δέχθηκε κλήση η αστυνομία ότι γίνεται γλέντι στην περιοχή της Αυλίδας σε σπίτι στον καταυλισμό των Ρομά.
Στο σημείο κατέφθασαν δύο περιπολικά με 8 αστυνομικοί και όταν ζήτησαν να διαλυθεί το γλέντι εν καιρώ πανδημίας, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 50 άτομα οι οποίοι προκάλεσαν τραυματισμούς στο πρόσωπο των αστυνομικών και φθορές στα οχήματα.
Δύο άνδρες της αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την επίθεση οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 4 συλλήψεις, ενώ επέβαλαν και πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
- ΕΕ: Σήμερα η άτυπη Σύνοδος Κορυφής – Στο τραπέζι η ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία της Ένωσης
- Έρχεται νέο μπαράζ πλειστηριασμών: Στο e-σφυρί διαμερίσματα και οικόπεδα
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη



