
Κοροναϊός : Κατέληξε 39χρονη στο Λαϊκό – Στους 377 οι νεκροί
Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενο νόσημα.
Μια γυναίκα 39 ετών κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο Λαϊκό, λόγω των επιπλοκών του κορoναϊού.
Η γυναίκα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενο νόσημα.
Χθες, ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε 315 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
πό αυτά τα 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 17228, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.
2783 (16.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7131 (41.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
68 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 16 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
To 86.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 199 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Επίσης, ανακοίνωσε 376 νεκρούς, όμως λίγα λεπτά πριν τις επίσημες ανακοινώσεις είχε ανακοινωθεί ο θάνατος μιας γυναίκας 82 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Θριάσιο.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
- Αρκάς: Η «καλημέρα» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΗΠΑ: Τιμές ρεκόρ καταγράφονται στα καύσιμα – Βραχνάς για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
- Περπάτημα: Πόσα βήματα είναι αρκετά;
- Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα: Τριάντα επτά νεκροί τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2026
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο


