Αποκαλυπτικά στοιχεία – φωτιά για παρασκηνιακές κινήσεις και μεθοδεύσεις καθώς και σοβαρότατες καταγγελίες για τον τρόπο που κινήθηκαν τα νήματα στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, περιλαμβάνονται στο υπόμνημα που κατέθεσε ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας στις δικαστικές Αρχές, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται με βάση δική του μήνυση.

Τα στοιχεία αυτά, με βάση τα οποία ο Χρ. Καλογρίτσας επί της ουσίας εμφανίζει εαυτόν να εκτελεί εντολές του πρώην υπουργού Νίκου Παππά αναλαμβάνοντας ρόλο «μπροστινού» στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 , τις επόμενες μέρες θα αξιολογηθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αν κρίνει ότι προκύπτουν τυχόν αξιόποινες πράξεις για πολιτικό πρόσωπο, αμελλητί, κατά το Σύνταγμα, θα διαβιβάσει τη δικογραφία στη Βουλή.

Ο Χρ. Καλογρίτσας προσκόμισε επιπλέον στοιχεία για τη συναλλαγή μεταξύ της εταιρείας του και του λιβανέζικου Ομίλου CCC, για να καταδείξει ότι ανάθεση υπεργολαβίας την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ για έργο της CCC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική και πως η χρηματοδότηση στην πραγματικότητα αφορούσε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να εξυπηρετήσει την επιθυμία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχει «δικό της κανάλι».

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν