Η μεγάλη φωτιά προκάλεσε ανησυχία στους ιδιοκτήτες των εργοστασίων αλλά και κατοίκους της περιοχής, καθώς οι φλόγες επεκτάθηκαν όλο και περισσότερο και υπήρξε φόβος μην φτάσουν στις εγκαταστάσεις υγραερίου του εργοστασίου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στη βιοτεχνική ζώνη στο 2ο χιλιόμετρο Γαζίου – Κρουσώνα στο Ηράκλειο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές σε εργοστάσιο.

Η μεγάλη φωτιά προκάλεσε ανησυχία στους ιδιοκτήτες των εργοστασίων αλλά και κατοίκους της περιοχής, καθώς οι φλόγες επεκτάθηκαν όλο και περισσότερο και υπήρξε φόβος μην φτάσουν στις εγκαταστάσεις υγραερίου του εργοστασίου.

Ευτυχώς, ο κίνδυνος απομακρύνθηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών.

Παρελήφθη με ασθενοφόρο ο ιδιοκτήτης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, στο σημείο της μεγάλης φωτιάς βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, ο οποίος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης «η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο εργοστάσιο αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να την περιορίσουν και δεν επεκτάθηκε στη γύρω περιοχή».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr