Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο «Πάμε Δανάη!» : Η Δανάη με άλλαξε σε πολλά

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο «Πάμε Δανάη!» : Η Δανάη με άλλαξε σε πολλά

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα

Για την καθημερινότητα χωρίς θέατρο, τα επόμενα βήματά του αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, το πρωί της Παρασκευής

Έφτασε η στιγμή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με οικοδέσποινα την Δανάη Μπάρκα.

Εκείνη τον υποδέχτηκε θερμά και οι δυο τους προχώρησαν σε δημόσιες τρυφερές εξομολογήσεις από την κοινή τους ζωή, καθώς ο ηθοποιός είναι σαν δεύτερος μπαμπάς για εκείνη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας πως τίποτα δεν λειτουργεί σωστές κάτω από αυτές τις συνθήκες και πως ο καθένας θα πρέπει να βρει τρόπους πρώτα απ’ όλα να επιβιώσει.

«Η οικονομία και η ζωή μας είναι ένας κύκλος πραγμάτων και ο ένας εξαρτάται από τον άλλον. Και αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, όλα πάνε κατά διαόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα δικά του σχέδια στο θέατρο, ανέφερε: «Εμείς αποφασίσαμε από πολύ νωρίς, ενώ είχαμε κλείσει το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι», είχαμε κλείσει θίασο, ότι δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε λόγω των θεμάτων που υπήρχαν».

Παράλληλα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε και τη Δανάη Μπάρκα και το πως μπήκε στη ζωή του, αλλά και για την οικογένεια που δημιούργησε με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Τη Βίκυ την πρωτογνώρισα το ’92, γίναμε φίλοι και σιγά σιγά αυτό ήρθε μόνο του» ανέφερε και πρόσθεσε: Όταν ήρθε στη ζωή μου η Δανάη, τρόμαξα». «Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς και το ήθελα» συμπλήρωσε.

«Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση, αν σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου, το παιδί και η σχέση σου με το παιδί» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός, σημειώνοντας ότι τον άλλαξε σε πολλά πράγματα.

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για την πρώτη φορά που η Δανάη του ζήτησε να τον αποκαλεί «μπαμπά».

«Ναι, μπορείς να με λες όπως θες ήταν η απάντησή μου» σημείωσε ο κ. Χατζηπαναγιώτης, προσθέτοντας ότι της είπε ότι όπως και να αποκαλεί τον ίδιο, πάντα στη ζωή της θα υπάρχει και ο βιολογικός της πατέρας, που είναι και αυτός οικογένειά της.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024