
Κοροναϊός : Μια παρέα Άγγλων βρήκε τρόπο να παρακάμψει το «κεκλεισμένων των θυρών»
Μια απίστευτη παρέα άγγλων φιλάθλων της Λέιτον Όριεντ είχε την ιδέα να νοικιάσει δωμάτιο πίσω από το κόρνερ του γηπέδου, βρίσκοντας τρόπο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας
Ο κοροναϊός δεν έχει επιτρέψει ακόμη στους φιλάθλους των περισσότερων χωρών να επιστρέψουν στα γήπεδα.
Στην Αγγλία μάλλον θα αργήσουν περισσότερο, ωστόσο μια παρέα φιλάθλων της Λέιτον Όριεντ βρήκε τρόπο να δει την ομάδα της από κοντά.
Τι έκαναν λοιπόν;
Νοίκιασαν ένα δωμάτιο από το AirBnb το οποίο βρίσκεται πίσω από το κόρνερ, προκειμένου να έχουν καθαρή οπτική γωνία στο γήπεδο.
Η παρέα των Άγγλων πλήρωσε για μία ημέρα, πήρε τις μπίρες της και βγήκε στο… μπαλκόνι για να δει τον αγώνα της αγαπημένης της ομάδας, κόντρα στην Μπάνσφιλντ.
Το τελικό αποτέλεσμα (2-2) μπορεί να μην τους ικανοποίησε στο 100%, ωστόσο σίγουρα είναι μια από τις εμπειρίες που θα διηγούνται τα επόμενα χρόνια.
- Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης
- «Αχ και να ήξερε ο Πούτιν τι τραβάει ο απλός κόσμος» – Influencers στη Ρωσία «ασκούν κριτική» στην κυβέρνηση
- Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 97-62: Μια καλή… προπόνηση πριν τα play-in για τους «πράσινους»
- Σερ: Ζητά εσπευσμένα την κηδεμονία του γιου της για να τον σώσει – «Τα εκατομμύρια θα τον καταστρέψουν»
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Αυτή είναι η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague

