Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Χανιά : Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Ειδικό στρώμα έβαλε η πυροσβεστική

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά καθώς γυναίκα απειλεί ότι θα πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στον Κουμπέ ή ότι αν δεν πέσει, θα βάλει φωτιά.

Η γυναίκα προς το παρόν βρίσκεται κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, ενώ στο σπίτι βρίσκεται και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στην συνέχεια τις αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, και αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με την 44χρόνη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με τρία οχήματα, καθώς και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της.

Η δυσκολία, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας την διάσωση της πιο δύσκολη. Η γυναίκα έχει πρόσβαση σε δύο από τα τρία μπαλκόνια, καθώς το τρίτο είναι στον χώρο που βρίσκεται η κόρη της.

 Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια, με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024