Οκτώ ασθενείς έχασαν σήμερα τη ζωή τους από επιπλοκές του κοροναϊού ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών θυμάτων από την επιδημία στα 365.
Τελευταίο θύμα ένας 60χρονος με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Τα θύματα των τελευταίων ωρών
Το μεσημέρι της Πέμπτης, έχασε τη μάχη ένας 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.
Νωρίτερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «έφυγε» από τη ζωή, ένας άντρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα.
Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.
Στο νοσοκομείο της Καβάλας «έφυγε» από τη ζωή, ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, «έφυγε» από τη ζωή.
Στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας έφυγε ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).