Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όζι Όσμπορν : «Θύμα» του κοροναϊού η 3χρονη εγγονή του

Όζι Όσμπορν : «Θύμα» του κοροναϊού η 3χρονη εγγονή του

Θετική στον κοροναϊό αποκάλυψε πως είναι η 3χρονη εγγονή του Όζι Όσμπορν, η Σάρον Όσμπορν.

Θετική στον κοροναϊό αποκάλυψε πως είναι η 3χρονη εγγονή του Όζι Όσμπορν, μέσα από βίντεο στα social media η σύζυγος του «πρίγκιπα του σκότους», Σάρον Όσμπορν.

Η 67χρονη Σάρον Όσμπορν βρίσκεται σε καραντίνα kστο σπίτι της εδώ και δυο εβδομάδες για να προστατευθεί τόσο η ίδια όσο και ο Όζι Όσμπορν, ενώ ενημέρωσε ότι θα παραμείνει σε καραντίνα για ακόμα μια εβδομάδα.

Η Μίνι είναι η μικρότερη κόρη του γιου τους, Τζακ Όσμπορν και όπως εξήγησε η γιαγιά της μέσω skype στην πρεμιέρα του «The Talk», η μικρή έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Ωστόσο τόσο οι αδερφές της, όσο και οι γονείς της μικρής αλλά και η Σάρον, έχουν υποβληθεί σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Όπως αποκάλυψε η Σάρον το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ κόλλησε τον ιό από έναν υπάλληλο του πατέρα της.

Ο 34χρονοςΤζακ Όσμπορν και η πρώην σύζυγός του, Λίζα Στέλι, έχουν ακόμα δύο κόρες.

Ο κοροναϊός πάγωσε τις θεραπείες του Όζι Όσμπορν

Υπενθυμίζεται ότι ο «Πρίγκιπας του Σκότους» είχε προγραμματίσει να βρεθεί στις αρχές Απριλίου στην Ελβετία, ώστε να ξεκινήσει θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον, ωστόσο εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κοροναϊού και των μέτρων που έχουν ληφθεί το ταξίδι του αναβλήθηκε.

Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον.

Ο Όζι Όσμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον, δηλώνοντας ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκινσον», είπε ο Όζι Όσμπορν.

«Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024