Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φθινοπωρινή απόδραση που κόβει την ανάσα
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφθηκε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ελλάδας σε μια φθινοπωρινή απόδραση που κόβει την ανάσα
Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την καλή της φίλη Γωγώ Φαρμάκη, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια και να επιδίδεται σε extreme sports.
Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Survivor, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχοντας πια μπει για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση, αποφάσισε να κάνει hiking στον Όλυμπο.
Μάλιστα, μετά από 7,5 ώρες ανάβαση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η παρέα της κατάφεραν να φτάσουν στα 2.648 μέτρα.
Φυσικά, δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες στο Instagram, με τη θέα από τον Όλυμπο να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα…
Ως γνήσια λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη φθινοπωρινή απόδρασή της.
«Το βουνό των Θεών, στην κορυφή του Ολύμπου, 7,5 ώρες ανάβαση με ένα σακίδιο στην πλάτη 15 κιλών, με μία ομάδα, που ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλον, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Και τα καταφέραμε να φτάσουμε στα 2.648 μέτρα! Εμπειρία ζωής! » έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά σε μία από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων




