Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φθινοπωρινή απόδραση που κόβει την ανάσα
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφθηκε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ελλάδας σε μια φθινοπωρινή απόδραση που κόβει την ανάσα
Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την καλή της φίλη Γωγώ Φαρμάκη, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια και να επιδίδεται σε extreme sports.
Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Survivor, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχοντας πια μπει για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση, αποφάσισε να κάνει hiking στον Όλυμπο.
Μάλιστα, μετά από 7,5 ώρες ανάβαση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η παρέα της κατάφεραν να φτάσουν στα 2.648 μέτρα.
Φυσικά, δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες στο Instagram, με τη θέα από τον Όλυμπο να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα…
Ως γνήσια λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη φθινοπωρινή απόδρασή της.
«Το βουνό των Θεών, στην κορυφή του Ολύμπου, 7,5 ώρες ανάβαση με ένα σακίδιο στην πλάτη 15 κιλών, με μία ομάδα, που ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλον, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Και τα καταφέραμε να φτάσουμε στα 2.648 μέτρα! Εμπειρία ζωής! » έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά σε μία από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
- Τέλος ο Λουτσέσκου από την Εθνική Ρουμανίας
- Μια νύχτα μόνο: Μυστικά και εκπλήξεις
- Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Τρέχουμε στα λιβάδια σε αργή κίνηση»
- Μακρόν: Η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια Τραμπ για το χαστούκι που του έδωσε η Μπριζίτ
- Τροποποιήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα




