Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: Είναι νεκρή λέει ο εισαγγελέας
Την ώρα που οι γερμανικές Αρχές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σχετικά με την τύχη της Μαντλίν Μακάν, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, αποκάλυψε πως το παιδί είναι νεκρό.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν που αγνοείται εδώ και 13 χρόνια.
Την ώρα που οι γερμανικές Αρχές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σχετικά με την τύχη της Μαντλίν Μακάν, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, αποκάλυψε πως το παιδί είναι νεκρό.
Ο Βόλτερς εμφανίστηκε σε πορτογαλική εκπομπή του καναλιού RTP TV και ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, Σάντρα Φελγκέιρας, σχετικά με τα νεότερα της υπόθεσης.
Όταν όμως η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βόλτερς αν υπάρχει κάποια απόδειξη σχετικά με το αν η Μαντλίν, η οποία αγνοείται από το 2007, όταν και εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, απάντησε μονολεκτικά «Ναι».
Η σοκαρισμένη παρουσιάστρια ρώτησε στη συνέχεια ποια είναι η αποδειξη με τον Βόλτερς να αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, τονίζοντας «Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε».
Ο εισαγγελέας περιορίστηκε πάντως να δηλώσει ότι οι γονείς της μικρής δεν φέρουν καμία ανάμειξη στον θάνατο της κόρης τους, όπως έχει υποστηριχθεί στο παρελθόν.
Σημειώνεται πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν είναι ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος ωστόσο ούτε έχει ομολογήσει κάτι ενώ, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δεν υπάρχει και κάποιο στοιχείο που να τον δένει με την υπόθεση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας