Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς»

Φορτούνης: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς»

Ο Κώστας Φορτούνης απέφυγε να χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ομόνοια και τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής φέτος, μετά από μια πολύ δύσκολη για εκείνον χρονιά λόγω του τραυματισμού.

Προσοχή για τη νίκη που θα δώσει στον Ολυμπιακό προβάδισμα πρόκρισης θέλει ο Κώστας Φορτούνης κόντρα στην Ομόνοια με τον διεθνή άσο να αποφεύγει να χαρακτηρίσει φαβορί την ομάδα του. Ο 27χρονος άσος μίλησε παράλληλα και επί προσωπικού τονίζοντας πως θέλει φέτος να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο ματς με την Ομόνοια: «Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν. Να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε εμπειρία. Να μην δεχτούμε γκολ. Να σκοράρουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε το προβάδισμα. Σίγουρα μου έχει λείψει (σ.σ. μία ευρωπαϊκή βραδιά). Μακάρι να τη ζήσω στη συνέχεια. Να περάσουμε την Ομόνοια για να χαρώ και εγώ και ο κόσμος».

Για την κατάστασή του: «Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου. Πέρασα πέρυσι έναν δύσκολο τραυματισμό. Νιώθω καλά. Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στόχους και να βοηθάω γενικά είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός».

Για τις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Ναι έχουμε πάρα πολύ καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει έναν χαρακτήρα και με όποιον και εάν παίζουμε προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε κάτι που ειδικά στο Champions League είναι δύσκολο. Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε την ποιότητα».

Για την απουσία του κόσμου λόγω του κορωνοϊού: «Μας επηρεάζει η απουσία του κόσμου. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια το γήπεδό μας, μας βοηθάει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε καλά κα να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Ναι δεν έχουμε σταματήσει. Είναι και καλό και κακό αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτά τα 2 ματς. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Δείξαμε με ΑΕΚ και με Αστέρα πως είμαστε σε καλή κατάσταση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024