Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παπάς στην Καρδίτσα διαψεύδει Χαρδαλιά: «Τον συγχαίρω γιατί φίλησε το χέρι ιερέα»

Ο παπάς στην Καρδίτσα διαψεύδει Χαρδαλιά: «Τον συγχαίρω γιατί φίλησε το χέρι ιερέα»

Ο πατέρας Κωνσταντίνος δήλωσε στο LIVE NEWS του MEGA ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς του φίλησε το χέρι

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διακρίνεται σε βίντεο να φιλάει το χέρι ιερέα χωρίς να φορά μάσκα. Μπορεί μάλιστα με δημοσίευσή του να το αρνείται, ο ίδιος ο πατέρας Κωνσταντίνος όμως μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS τον συγχαίρει για την κίνησή του.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε μία κίνηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας η οποία έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε και καταλόγιζε προ ημερών – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊός.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Είχε προσθέσει μάλιστα πως «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία του Νέου Ψυχικού, λαμβάνοντας στο τέλος τη Θεία Κοινωνία.

Η απάντηση Χαρδαλιά μετά το σάλο για το χειροφίλημα σε ιερέα

Στον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες με την κίνησή του να φιλήσει το χέρι ενός παπά στην Καρδίτσα, αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας για τον κοροναϊό, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook αρνείται πως φίλησε το χέρι του ιερέα, ενώ μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ιστορίες, όπως της σημερινής με τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην Οξυά Καρδίτσας, «μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω».

«Αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό» συμπληρώνει.

Ο ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που… φίλησε το χέρι του.

Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και η πρεσβυτέρα, Ελευθερία Τόλια, για την διάσωση των κατοίκων του χωριού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024