Εντοπίστηκε 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Άγιο Παντελεήμονα
Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.
Η περιπέτεια της 14χρονης Μ. Ζ. έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 14χρονη βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442