Lady Gaga: Εντυπωσιάζει ως νέα μούσα του Valentino
H Lady Gaga πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Valentino για το Voce Viva, και οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να δουν το ταινιάκι.
Η Lady Gaga δεν είναι καινούρια στον κόσμο των αρωμάτων, έχοντας παρουσιάσει, το 2012, το δικό της, το Fame. Τώρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Valentino για το Voce Viva, και οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να δουν το ταινιάκι.
Γυρίστηκε σε καραντίνα στο Λος Άντζελες και είναι συνεργασία του διευθυντή δημιουργικού του οίκου Πιερπάολο Πιτσόλι, του με έδρα το LA σκηνοθέτη Χάρμονι Κόριν και της Lady Gaga. Ο Πιτσόλι αποκαλεί την καμπάνια «εορτασμό της ισότητας».
https://www.instagram.com/p/CFPe7ZbMfAI/
https://www.instagram.com/p/CFU8_skMKYQ/
Η ταινία ξεκινά με τη Lady Gaga σε ένα δάσος κοντά στο Λος Άντζελες ενώ φορά μια από τις κρεασιόν-σήμα κατατεθέν του Valentino. «Αισθανόμουν δυνατή και ζωντανή, ακούγοντας την ηχώ του εαυτού μου μέσα στο δάσος καθώς τραγουδούσα φορώντας αυτό το φόρεμα. Μου θύμιζε την ελευθερία μου και το πώς κατάφερα να βιώσω τη μαγεία, μια ελευθερία και μαγεία που εύχομαι να έχει ο καθένας» είπε, σε ανακοίνωση Τύπου, η Lady Gaga.
https://www.instagram.com/p/CFPqBflD10k/
Τραγουδά μια συντομευμένη εκδοχή του «A Sine From Above» από το «Chromatica», το τελευταίο της άλμπουμ και μετά τη φωνή της συναντά ένας χορός από φωνές και πρόσωπα διαφόρων φυλών.
Το μέικ απ της είναι μίνιμαλ, πράγμα πρωτόγνωρο για μια γυναίκα γνωστή για περίτεχνο βάψιμο.
Ο οίκος τονίζει ότι το μήνυμα «My Voice, My Strength» θέλει να προσκαλέσει «τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη φωνή τους για να μοιραστεί τις αξίες τους, τη διαφορετικότητά τους και τα πιστεύω τους».
«Η φωνή μου είναι αυτό που υποστηρίζω, αυτό που με κάνει να ακούγομαι, είναι η δήλωση της ατομικότητάς μου» υπογραμμίζει, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ στην ανακοίνωση, η Lady Gaga.
«Η φωνή είναι ζωντανή. Έχει τη δική της ζωή. Είναι μια δύναμη της φύσης. Η φύση είναι ισχυρή. Είναι σημαντικό το πώς τη χρησιμοποιείς».
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442