
Κοροναϊός: Σε καραντίνα η μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Ορους – Οκτώ κρούσματα
Σε καραντίνα τέθηκε ήδη η μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Ορους μετά τα οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού που καταγράφηκαν.
Σε καραντίνα τέθηκε ήδη η μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Ορούς μετά τα οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού που καταγράφηκαν.
Ένας μοναχός, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε για νοσηλεία έκτος Άθω καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κατευθύνεται προς το Άγιον Όρος καθώς τουλάχιστον ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε μια άλλη μονή (Χελανδαρίου), όπως και ένα σε σκήτη (Λακοσκήτη).
Η Ιερά Κοινότητα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον αριθμό των προσκυνητών στον Άθω και κατά την αναχώρησή τους από τα λιμάνια της Ουρανούπολης και της Ιερισσού, οι επισκέπτες υποβάλλονται σε θερμομέτρηση.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς



