Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας : Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξαντληθούν στο λογότυπο - Θα αφορούν και πρόσωπα

Τσίπρας : Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξαντληθούν στο λογότυπο – Θα αφορούν και πρόσωπα

Στο κατά πόσο υπάρχει μετατόπιση του εκλογικού σώματος «δεξιότερα», αλλά και στο κατά πόσο χρειάζεται εκτός από σήμα, να αλλάξει και περιεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκφραστεί ενιαία αυτή η παράταξη, κλήθηκε να απαντήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ

Στο κατά πόσο υπάρχει μετατόπιση του εκλογικού σώματος «δεξιότερα», αλλά και στο κατά πόσο χρειάζεται εκτός από σήμα, να αλλάξει και περιεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκφραστεί ενιαία αυτή η παράταξη, κλήθηκε να απαντήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

«Μην προκαθορίζετε ότι θα έχουμε δεξιά μετατόπιση του εκλογικού σώματος» είπε απαντώντας σε ερώτηση του MEGA και του Σωτήρη Μπολάκη και εξήγησε πως «είναι νωρίς για συμπεράσματα».

Όπως διευκρίνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα μέχρι στιγμής ποσοτικά δεδομένα των δημοσκοπήσεων έχουν εγγενή αδυναμία. Ο λόγος είναι ότι οι πολίτες δεν συζητάνε αυτή τη στιγμή το τι θα ψηφίσουν. «Λένε πως θα σώσουν τη δουλειά τους και πως δεν θα κολλήσουν κοροναϊό» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξαντληθούν στο λογότυπο»

«Κάνουμε σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση να γίνουμε η ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης. Αν δεν υπήρχε η αδυναμία της δια ζώσης επαφής θα είχαμε κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Οι αλλαγές δεν εξαντλούνται στο λογότυπο, αλλά αφορούν και πρόσωπα, η στρατηγική μας είναι να βαθύνουμε τη διεύρυνση και να αποκτήσει κοινωνικά χαρακτηριστικά» είπε αναφορικά με τον «διαρκή μετασχηματισμό» του ΣΥΡΙΖΑ / Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στην πρώτη γραμμή και στις οργανώσεις του ανθρώπους που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο, το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις. Στόχος μας είναι αυτή η διεύρυνση να έχει βάθος στην κοινωνία, όχι μόνο σε στελέχη. Να αποκτήσουμε επικοινωνία στην τοπική Αυτοδιοίκηση στα συνδικαλιστικά σωματεία, να αποκτήσουμε επαφή με την πραγματική κοινωνία, να αποκτήσουμε στελέχη από εκεί» είπε και εξήγησε:

«Να υπάρξει μια ισχυρή παράταξη στη ΓΣΕΕ που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργατών και όχι της εργοδοσίας. Να μην είμαστε ένα κόμμα κορυφής αλλά να κερδίσουμε τις επόμενες δημοτικές εκλογές»

«Όσον αφορά στην ανανέωση των στελεχών, δίνω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε νέα στελέχη και ανθρώπους» κατέληξε.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024