Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής καταγράφηκαν από το πέρασμα του Ιανού από την Κορινθία.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες, με τους κατοίκους να δίνουν μάχη για να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Το νερό μπήκε ορμητικά μέσα στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγειοι χώροι και πολλά σπίτια.
Η βροχή έπεφτε για 4 ολόκληρες ώρες και η ποσότητα του νερού ήταν τρομακτική. Πολλά σπίτια πλημμύρισαν και περιουσίες χάθηκαν στη λάσπη.
Οι κάτοικοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διώξουν τη λάσπη και το νερό από τα σπίτια τους, που έφτασε στο ενάμιση μέτρο.
Εδώ και ώρες η πυροσβεστική προσπαθεί να κάνει απάντληση υδάτων σε υπόγεια και ημιυπόγεια. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, αυτοκίνητα έχουν παγιδευτεί μέσα σε τόνους νερού.
Περί τα 30 μηχανήματα της περιφέρειας συνεχίζουν να καθαρίζουν ρέματα, αυλάκια και φρεάτια, ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνιστά στους κατοίκους να μη κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.