Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έκλεισε δύο πισίνες των εγκαταστάσεων, έπειτα από επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού σε σωματείο που τις χρησιμοποιούμε.

Κλειστές θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητικές δεξαμενές Ρ1 και Ρ4 των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Η διοίκηση των εγκαταστάσεων ανακοίνωσε ότι, σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο την ενημέρωσε για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Συνεπώς, αποφασίστηκε το κλείσιμο των δύο δεξαμενών καθώς και η εκτενής απολύμανση τους, όπως και όλων των κοινόχρηστων χώρων την Δευτέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ενημερωθήκαμε σήμερα, 19/09/2020, από σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο για επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού. Αποφασίστηκε, για προληπτικούς λόγους, από σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 η παύση λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών Ρ1 και Ρ4.

Προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 21/09/2020 εκτενής απολύμανση των κολυμβητικών δεξαμενών και όλων των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και σχολαστική καθαριότητα του συγκροτήματος

Συνεπώς, η λειτουργία του Κέντρου Κολύμβησης θα ανασταλεί την προσεχή Δευτέρα από 07.00-15.00.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων, για μια ακόμα φορά, στην αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και υγιεινής. Οι περαιτέρω ενέργειες, οι οποίες θα ληφθούν από τον Οργανισμό, θα γίνουν κατόπιν σχετικών οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr