Ιανός : Ανυπολόγιστες ζημιές σε μαγαζιά στη Ζάκυνθο
Πολλές οι ζημιές στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία Ιανός, η οποία βρέθηκε κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα
Πολλές οι ζημιές στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία Ιανός, η οποία βρέθηκε κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα.
Μεγάλο πλήγμα υπέστη κι ένα beach bar στην περιοχή του Λαγανά. Ο ιδιοκτήτης, Σπύρος Κούτσης, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι του νησιού και τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.
Σύμφωνα με τον κ. Κούτση, το μαγαζί έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τη ζημιά να είναι ανυπολόγιστη
Αν και τα φαινόμενα έχουν υποχωρήσει, τη μέρα που ήταν σε έξαρση ο «Ϊανός», το φαινόμενο ήταν πολύ έντονο με πολύ δυνατές ριπές ανέμου και έντονη βροχόπτωση.
Όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας, είχαν λάβει την ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και είχαν προετοιμαστεί, ωστόσο δεν περίμεναν κάτι τόσο δυνατό.
- «Ξαναζεσταίνουν» το σχέδιο για τρένο στην Κρήτη
- Πουλούσε μυστικά 3 χρόνια
- Τα 4 σημεία – κλειδιά για την απασχόληση των συνταξιούχων
- Η Νέα Υόρκη έχει πλέον το δικό της «Τείχος των Δακρύων» με τα ονόματα 18.457 παιδιών που σκοτώθηκαν στη Γάζα
- Γιατί η ξεκούραση έχει γίνει τόσο δύσκολη σήμερα;
- «Σαγιονάρα» στον πασιφισμό – Ο θρίαμβος Τακαΐτσι, η Ιαπωνία του μιλιταρισμού και το μήνυμα στην Κίνα



