Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Κρατάμε τη νίκη»

Μαρτίνς: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει το αποτέλεσμα από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως αυτό που κρατάει είναι το αποτέλεσμα και το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν κρατάει την εικόνα ή το αποτέλεσμα: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό κρατάμε. Είναι δίκαιη η νίκη μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν εμείς που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι μας δεν είχε ρυθμό, ήμασταν αργοί. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρυθμό ή είναι καινούργιοι. Μιλάμε για τον Χολέμπας, τον Εμβιλά, τον Ραφίνια, τον Σεμέδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε αγωνιστικό πνεύμα, αλλά με τα παιχνίδια θα βρούμε ρυθμό. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας στην ομάδα».

Για τον ποιο ξεχώρισε, τον Φορτούνη ή τον Μασούρα: «Η ομάδα μας έχει ποιότητα. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή, ο Μασούρας είχε αποτελεσματικότητα. Έχουν αποδείξει την αξία τους, έκαναν αυτό που τους ζήτησε η ομάδα».

Για το αν το μυαλό του είναι στο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί: «Η διαχείριση των ματς γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ρυθμό και πρέπει να διαχειριστούμε τα ματς. Και έτσι προχωράμε. Φαβορί δεν υπάρχουν. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024