
Σάμος : Συνελήφθη 42χρονος Σύρος για τη φωτιά στο ΚΥΤ
Κατηγορείται ότι παρότρυνε άλλους αλλοδαπούς να βάλουν φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης
Έναν 42χρονο Σύρο συνέλαβαν αστυνομικοί της Σάμου για την υπόθεση της πρόσφατης φωτιάς στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 42χρονος Σύρος μαζί με έναν 20χρονο από την Γκάμπια ο οποίος καταζητείται, χρησιμοποιούσαν ηχητικά και γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να υποκινήσουν άλλους αλλοδαπούς στη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πρόσφατη πυρκαγιά κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο.
Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου. Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων.
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών







