Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα στην Αττική, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ., αλλάζει η τοποθεσία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, 10:00 έως 13:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού (Ισόγειο Δημαρχείου, πλατεία Κοραή).

Υπενθυμίζεται ότι τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τη δράση: «Μαζεύουμε σχολικά γιατί…Tο παιδί πάνω από όλους», θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε, ότι η κοινωνική δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία θα προσφέρει χαρά σε μαθητές της πόλης μας. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ειδικά όταν αφορούν στη στήριξη των παιδιών. Κλείνοντας ο κ. Μώραλης κάλεσε τους πολίτες και όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια δράση, η οποία στέλνει μηνύματα προσφοράς, ελπίδας, αισιοδοξίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. «Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη που τους διακρίνει».