
Στα play-off η Ντιναμό Κιέβου, 2-0 την Αλκμάαρ
Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε με 2-0 της Αλκμάαρ και πήρε την πρόκριση για τα play-off του Champions League.
Όλο και πιο κοντά στους ομίλους του Champions League είναι η Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα επικράτησε με 2-0 της Αλκμάαρ στο στο «Ολιμπίνσκι» σε νοκ άουτ παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Κιέβου μπορεί να μην ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, αλλά ήταν πιο ουσιαστική. Δεν είχε καν τελική στο πρώτο ημίχρονο, με την Αλκμάαρ να είχε τα ηνία της αναμέτρησης και να απειλεί τρεις φορές στο πρώτο μέρος με τους Ντε Βιτ (13’), Κόουπμεϊνερς (34’) και Μποαντού (40’).
Στην αρχή του δεύτερου μέρους, οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Ροντρίγκες (49΄). Η Αλκμάαρ βγήκε και πάλι μπροστά για να ισοφαρίσει. Ντρούιφ (67’) και Ιντρίσι (74’) δεν βρήκαν στόχο, με τον Σαπαρένκο να δίνει την χαριστική βολή στους Ολλανδούς με το γκολ που σημείωσε στο 86΄.
Πλέον, η Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης.
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι «πράσινοι»
- Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα – «Ώρα ευθύνης»
- Τέλος τα στημένα brunch: Γιατί η νεολαία επιστρέφει μαζικά στα παλιά καφενεία;
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο
- Μετά την αποχώρηση του από το WWE, ο Τζον Σίνα εστίασε στην οικογένειά του

