Ο Τάκης Ζαχαράτος άσκησε αυστηρή κριτική στον Σάκη Ρουβά για την παρουσία του στην τηλεόραση και στον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα.

View this post on Instagram

Μια κατάδυση, μια μοναδική εμπειρία. Το ναυάγιο της Περιστέρας με τους 4000 αμφορείς που βρίσκεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου αποτελεί το αρχαιότερο επισκέψιμο ναυάγιο στον κόσμο και μόλις άνοιξε για το κοινό. Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, για την πρόσκληση. Ήταν τιμή μου να εγκαινιάσω αυτό το τόσο σημαντικό και σπουδαίο έργο που καθιερώνει τη χώρα μας στο «χάρτη» του παγκόσμιου καταδυτικού τουρισμού και συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του. 📸 @_staifan_

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

«Γελάω πάρα πολύ με τον Ρουβά»

«Αυτό το τύπου Ρουβά που “τα κάνω όλα και συμφέρω”, καλά γελάω πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά το Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Ο Ρουβάς κάνει 800 πράγματα… να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω και αγρότης, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε. Οι ξένοι περφόρμερς ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δεν κάνει για όλα», είπε σε άλλη του συνέντευξη ο περφόμερ.

Τον Σάκη Ρουβά σατιρίζει ο Τάκης Ζαχαράτος στην παράστασή του στο Άλσος λέγοντας μεταξύ άλλων: «Και θέλω να ρωτήσω την κυρία Μενδώνη ευθέως: Κυρία Μενδώνη άξιος χορευταράς ο Ρουβάς στις πίστες, δεν το συζητώ. Αλλά πείτε μου σας παρακαλώ πολύ κάτι. Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε στη θέση αυτή κάποιος από τους Ολυμπιονίκες που “μάτωσαν” τη ψυχή τους για να φέρουν τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα; Όταν λέμε πολιτισμό… Όπως ας πούμε η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Γιαννιώτης και τόσοι άλλοι».

 Δείτε τι είπε στην παράσταση του ο Τάκης Ζαχαράτος:

Γράψτε το σχόλιό σας